Hautakivi Vantaa

Vantaalla on monia hautausmaita. Hautausmaiden sisällä on lisäksi eri tyyppisiä alueita, jotka ohjaavat hautakiven valintaa. Asennamme jatkuvasti hautakiviä kaikille Vantaan hautausmaille.

Joillakin Vantaan hauta-alueilla on melko tarkat rajoitukset hautakiven mitoille. Näihin rajoituksiin kannattaa tutustua. Voit kuitenkin ottaa meihin yhteyttä, vaikkei tiedossasi olisikaan, millaisen hautakiven tietylle alueelle saa asentaa. Varmistamme aina ennen kiven valmistusta että valitun kiven saa asentaa. Haemme myös luvan muistomerkille puolestasi.

Hautakivi.info tunnetaan edullisista hinnoistaan. Tavoitteenamme on tehdä hautakiven hankkiminen mahdolliseksi jokaiselle.

Halutessasi valmistamme hautakiven täysin toiveidesi mukaan. Ideoita voit katsoa esim. Galleriasta. Voit valita hautakiveksi myös valmiskiven. Joidenkin Vantaan hauta-alueiden erikoisuus on kapea pilarimainen hautakivi. Pilarin malliseen kiveen voidaan toteuttaa samoja ideoita, joita on hyödynnetty galleriasta löytyvissä isommissa kivissä.

hautakivi vantaa

Vantaan seurakunnat vaativat, että ennen muistomerkkisuunnitelman hyväksymistä ja hautakiven asentamista hautapaikan maksut tulee olla maksettuna. Voit kuitenkin ottaa yhteyttä ja tilata hautakiven, vaikka jokin hautapaikkaan liittyvä asia olisi vielä kesken.

TUTUSTU VALMISKIVIIN alk. 499 €
VALITSE MITTATILAUSKIVI