Hautakiven hankinta

Miten hankin hautakiven?

Tavoitteenamme on tehdä hautakiven ostaminen asiakkaalle mahdollisimman helpoksi. Hautakiven hankinta etenee usein seuraavalla tavalla:

1. Ota yhteyttä Hautakivi.infoon
Voit lähettää yhteystietosi yhteystiedot sivulta löytyvällä lomakkeella tai soittaa meille. Kerromme mielellämme lisää yrityksestämme ja toimintatavoistamme.

2. Valitaan sopiva hautakiven malli
Halutessasi voit etukäteen tutustua valmiskiviimme tai galleriaamme. Voit myös ottaa esimerkiksi kuvan näkemästäsi hautakivestä, jollaisesta olet kiinnostunut. Voimme myös suunnitella kiven täysin toiveidesi mukaan. Voit siis ottaa meihin yhteyttä, vaikket vielä tietäisi, millaisen kiven haluat.

3. Valmistamme hautakiven toiveidesi mukaan
Valmistamme kiviä vuoden ympäri. Vaikka seurakunta olisi asettanut kiville rajatun toimitusajan, kannattaa tehdä tilaus heti kun teille sopii. Näin ehdimme varmasti valmistaa kiven hyvissä ajoin. Kullakin hautausmaalla on myös omia rajoitteita hautakiven mallin suhteen. Selvitämme nämä asiat puolestasi.

4. Asennamme kiven paikalleen sovitun aikataulun mukaan
Toiminta-alueenamme on koko Suomi. Ei siis ole väliä, olipa paikkakuntasi Helsinki, Turku, Tampere, Lahti tai mikä tahansa muu. Toimitamme hautakiviä kaikkialle.
Lähetämme laskun hautakivestä kun kivi on asennettu paikalleen, joten hankinta on sinulle täysin riskitön.

hautakiven hankinta